M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Verkooppunten

Verkooppunten gezocht

Wil jij ook een display vol vrolijke kaarten en posters in jouw winkel? Heb jij affiniteit met bewustwording en wil jij de wereld ook een beetje mooier maken? Dan ben ik op zoek naar jou.

Positive vibes only!
Verkooppunt A Happy Face
Verkooppunt A Happy Face

Kaartenmolen

Heb jij ruimte voor een kaartenmolen en een posterhouder met een wisselend aanbod van kaarten en posters? Weet jij of heb jij een leuke winkel of concept waar A Happy Face kaarten niet mogen ontbreken? Kleurige zaken met een oog voor duurzaamheid en bewustwording? Waar leuke mensen komen die blij worden van vrolijke kaarten voor een happy mindset? Dan ben ik op zoek naar jou!

Maandelijkse aanvulling

Je ontvangt maandelijks aanvulling en wisseling met nieuwe designs. Ook rekenen we dan de verkochte producten af. Je overlegt hiervoor een uitdraai uit jouw verkoopsysteem. De kaartenmolen krijg je in bruikleen hiervoor betaal je een borg. (hierop zijn voorwaarden van toepassing)

Ik ben op zoek naar verkooppunten in;

Alkmaar
Amsterdam
Haarlem
Hoorn
Zaandam

AHappyFace_kruisjes
Verkooppunt A Happy Face
Catalogus A Happy Face posters en kaarten

Catalogus

In de catalogus van 2019 staan alle designs. 4 keer per jaar wordt deze aangevuld met nieuwe designs. Spreekt de stijl van A Happy Face jou aan en zie je het wel zitten om een mooie kaartenmolen vol met designs in jouw winkel te hebben staan?

 

Vraag dan nu de catalogus en meer informatie en de voorwaarden aan via het formulier onderaan deze pagina.

Catalogus A Happy Face posters en kaarten

Vraag nu de catalogus aan