M

At sit eleifend efficiendi, utroque forensibus vel eu. Eros mandamus ad nam. Ad natum virtute pro, dicit scripserit nec cu et qui dicat.

Follow me:
Tw        Be        Fb        Pin

Concept A Happy Face

Bewust, vrolijk en uitdagend. Dat is A Happy Face, een label van posters, kaarten en interieur accessoires. Als je glimlacht bij het zien van ons product, of als het tot denken aanzet, dan hebben wij ons doel bereikt. Onze kaarten zijn Notes to self and your favourite humans. Kleine reminders dat je een geweldig mens bent en dat je het gewoon gaat DOEN! of juist niet…

A Happy Face Logo
Poster Stress Less 30x40

Bewust

Onze kaarten en posters worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Worden gedrukt op 100% gerecycled papier. Wij zijn ervan overtuigd dat een bewustere wereld juist begint bij jezelf. Dan volgt de rest vanzelf. De golfbeweging ontstaat tenslotte met het vallen van die eerste druppel. Bewustwording gaat ook over het heroverwegen van je standpunten, anders kijken naar iets wat je altijd voor waar hebt aangenomen. Is dat wel echt zo? Bijvoorbeeld de zin: Dat kan ik niet. Daarmee blokkeer je ook direct de energie om het wél te kunnen. Dat soort dingen dus. Een beetje wroeten in die geprogrammeerde hercencellen van ons 🙂

Don’t believe everything you think!

A Happy Feeling

Een optimistische, vrolijke, hier en daar beetje spirituele boodschap. Want een kaart of poster heeft een langere levensduur dan je denkt. En elke keer wanneer jij of je vriend, collega, oma of neefje ernaar kijkt gebeurt er iets. Een glimlach, een grijns of twinkel in de ogen. A Happy Face! Maar vooral: A Happy Feeling!

AHappyFace_wow
AHappyFace_stress less

Een mooiere wereld

Een bewustere wereld begint bij mij en bij jou. En wie ben jij? Hoe draag jij je steentje bij? Door ecologische kleding te kopen? Door naar je hart te luisteren? Onbespoten groente te eten? Door verantwoord te ondernemen? Door aardig te zijn voor je buren? Daag jezelf uit om erover na te denken.

Er zijn zoveel manieren van bewust leven en uiteindelijk maken we samen de wereld een beetje mooier!